MCQs on Medical Documentation - 3

1:-Name the media which provide interactive health care utilizing modern technology in hospitals is ____________

A:-TV
B:-Intercom
C:-Telemedicine
D:-AIR

Correct Answer:- Option-C

2:-What do you mean by Tid 6/12 in a discharge summary

A:-Two times a day
B:-Four times a day
C:-Three times a day
D:-Four times a day

Correct Answer:- Option-C

3:-Who is the consumer of a hospital

A:-Patients
B:-Public
C:-Sibling
D:-Children

Correct Answer:- Option-A

4:-What is the full form of AT in the IBM PC-AT ?

A:-Applied technology
B:-Advanced technology
C:-Additional technology
D:-None of the above

Correct Answer:- Option-B

5:-Thoracic region consists of _______ bones

A:-Seven
B:-Twelve
C:-Five
D:-Four

Correct Answer:- Option-B

6:-Median value of 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 is

A:-127
B:-123
C:-125
D:-122

Correct Answer:- Option-C

7:-Write the meaning of Costo

A:-Colon
B:-Rib
C:-Cartilage
D:-Common bile duct

Correct Answer:- Option-B

Question28:-Which of the following is not a computer hardware ?

A:-Mouse
B:-Monitor
C:-Antivirus
D:-Printer

Correct Answer:- Option-C

9:-An abnormality consisting of an infolding of skin containing hair over the coccygeal area which has formed a space and can become infected is ___________


A:-Plaque
B:-Pyloric stenosis
C:-Pyorrhoea
D:-Pilonidal sinus

Correct Answer:- Option-D


10:-Dx means ________

A:-Date of diagnosis
B:-Diagnosis
C:-Diagram
D:-Death

Correct Answer:- Option-B
Share:

0 comments:

Post a Comment

Smart Vidya

Featured Post

UPSC Civil Service Preliminary Paper-1 Previous Year Solved Question Papers

Civil Service Preliminary Paper-1 Previous Year Solved Questions for the year 2019 Civil Service Preliminary Paper-1 Previous Year Solved Qu...

Followers

No. of Page Views

Contact Form

Name

Email *

Message *

Blog Archive

Search This Blog

Follow by Email