MCQs on Medical Documentation - 4

1:-A benign tumor is ___________

A:-Hemangioma
B:-Sarcoma
C:-Astrocytoma
D:-Glioma

Correct Answer:- Option-A

2:-A 7 years old girl, had a fall from swing and developed head injury in the occipital area with an open wound and bleeding. Write the cause of death.

A:-Head injury in the occipital area
B:-Fall from swing
C:-Open wound
D:-Bleeding

Correct Answer:- Option-B

3:-A statistical maps which are used for furnishing information on geographical basis is _________

A:-Pictogram
B:-Cartograms
C:-Histogram
D:-Dimensional diagram

Correct Answer:- Option-B

4:-Which digit indicate the behavior in morphology code

A:-Third digit
B:-Fourth digit
C:-Fifth digit
D:-Sixth digit

Correct Answer:- Option-C

5:-How can we understand the Null Cell (Non T- Non B) in the morphology code ?

A:-Sixth digit- 7
B:-Sixth digit- 4
C:-Sixth digit- 5
D:-Fifth digit- 5

Correct Answer:- Option-A

6:-The other name used for fluid balance sheet is ________

A:-TPR
B:-Urine sugar monitoring chart
C:-Input- Output chart
D:-Nurses observation chart

Correct Answer:- Option-C

7:-Histology is useful for _____________

A:-Cancer Registry
B:-Other coding
C:-Pathology
D:-Treatment

Correct Answer:- Option-C

8:-Surgical death has to be considered as ________

A:-Surgery after 24 hours
B:-Surgery after one year
C:-Surgery after one month
D:-Surgery after 10 days

Correct Answer:-Option-D


9:-The doctor explained to the patient about the relevant details regarding the nature of his disease, the diagnostic procedure involved the course and alternatives to the treatment proposed, risks involved and
consent is _________

A:-General consent
B:-Express consent
C:-Informed consent
D:-Formal consent

Correct Answer:- Option-C

10:-Ward Census is taken at

A:-Morning
B:-Evening
C:-Day time
D:-Midnight

Correct Answer:- Option-D
Share:

0 comments:

Post a Comment

Featured Post

UPSC Civil Service Preliminary Paper-1 Previous Year Solved Question Papers

Civil Service Preliminary Paper-1 Previous Year Solved Questions for the year 2019 Civil Service Preliminary Paper-1 Previous Year Solved Qu...

Followers

No. of Page Views

Contact Form

Name

Email *

Message *

Blog Archive

Search This Blog

Follow by Email