MCQs on Medical Documentation - 5

1:-The audit done by other than the treating team of doctors is known as _____________

A:-Internal medical records audit
B:-External medical records audit
C:-All medical records audit
D:-Infection control audit

Correct Answer:- Option-B

2:-In behavior code fifth digit is /2. What do you mean ?

A:-Malignant
B:-Border line malignancy
C:-Benign
D:-Insitu

Correct Answer:- Option-D

3:-The time limit for birth/ death reporting to municipal/ corporation authorities is ________

A:-24 hours
B:-7 days
C:-21 days
D:-14 days

Correct Answer:- Option-C

4:-A viral disease is __________

A:-Hansen's
B:-Poliomyelitis
C:-Typhoid
D:-Tuberculosis

Correct Answer:- Option-B

5:-Which of the following is a quantitative variable ?

A:-Blood pressure
B:-Blood group
C:-Religion
D:-Place of birth

Correct Answer:- Option-A

6:-International statistical classification of disease and related health problem is shortly known as ______

A:-ICD-O
B:-ICD-9
C:-ICD-10
D:-ICP

Correct Answer:- Option-C

7:-Histology is the study of ________

A:-Cell
B:-Tissue
C:-Tumors
D:-All the above

Correct Answer:- Option-B

8:-Meaning of Novemlobate

A:-Having four lobes
B:-Having two lobes
C:-Having six lobes
D:-Having nine lobes

Correct Answer:- Option-D

9:-What is the main purpose of secondary storage device ?

A:-To increase the speed of computer
B:-To install operating system
C:-To networking
D:-To store data

Correct Answer:- Option-D

10:-According to Right to Information Act, within ______ days we should give the requested information.

A:-45 days
B:-10 days
C:-30 days
D:-1 week

Correct Answer:- Option-C
Share:

0 comments:

Post a Comment

Smart Vidya

Featured Post

UPSC Civil Service Preliminary Paper-1 Previous Year Solved Question Papers

Civil Service Preliminary Paper-1 Previous Year Solved Questions for the year 2019 Civil Service Preliminary Paper-1 Previous Year Solved Qu...

Followers

No. of Page Views

Contact Form

Name

Email *

Message *

Blog Archive

Search This Blog

Follow by Email